spot_img
spot_img

Брчко следеће године добија највећи кружни ток до сада

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Јавно предузеће “Путеви Брчко”, којем је скупштинском одлуком додијељена изградња осам кружних раскрсница на подручју града, до сада је реализовало изградњу три, док је изградња за преосталих пет планирана у наредне три године.

“У овој години смо завршили изградњу кружних раскрсница “Стадион” и “Еш”, а у претходном периоду завршена је и кружна раскрсница “Илићка”. Поред ових, планирамо и изградњу преосталих пет, а то су “Куглана”, “Меркур”, “Казина”, “Кланац” и “Избор”. За свих преосталих пет кружних раскрсница издали смо идејна рјешења, те у складу са имовинско правним односима, рјешавамо и документацију”, рекао је Владо Јевтић, директор ЈП “Путеви Брчко”.

“Прва кружна раскрсница чија ће изградња започети идуће године, а која ће уједно бити и највећа од свих је “Куглана”, за чију изградњу је издвојено око 700.000 КМ”, додао је Јевтић.

Он је додао како у ЈП „Путеви Брчко“ током ове године планирају реализовати свих предвиђених 26 капиталних пројекта и редовних активности, чиме би укупне инвестиције овог подузећа износиле девет милиона марака.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img