Brčko: Privremena izmjena i obustava saobraćaja na dionici raskrsnice “Kuglana”

Na osnovu zakonskih ovlaštenja šef Policije Brčko distrikta BiH je izdao rješenje kojim se odobrava privremena izmjena i obustava saobraćaja za sva vozila na dionici raskrsnice “Kuglana” do pružnog prelaza kod ulice Industrijska, radi izvođenja radova na “Izgradnji kružnog toka u “Š” naselju” u periodu od 17.08.2022. do 17.09.2022. godine.

U navedenom vremenskom periodu prilikom izvođenja radova na dionici pomenute raskrsnice biće obezbijeđene adekvatne vertikalne barijere i signalizacija uz saglasnost i koordinaciju Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Za vrijeme obustave saobraćaj će se odvijati osnovnim alternativnim pravcem obilaznicom oko Brčkog, dok će se za interni prigradski i gradski saobraćaj odvijati sljedećim dionicama:

- Reklama -

– Dionica 1 – za putnička vozila iz pravca Bijeljine omogućiti nesmetan saobraćaj kroz gradilište odnosno ulicom Uzunovića,

– Dionica 2 – za putnička vozila iz pravca Brčkog prema Bijeljini i Tuzli, Bulevarom mira-ulicom J.J. Štrosmajera -ulicom Miroslava Krleže i Nikole Tesle (prema naselju Grčica), te mini obilaznicom “Laser” ili obilaznicom oko Brčkog.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime