spot_img
spot_img

Брчко: Привредна комора организује серију предавања о подстицајима у привреди

spot_img
spot_img
spot_img

Предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ не искориштавају у потпуности подстицаје у пословању које нуди Брчко дистрикт БиХ.

Како би се побољшала знања микро, малих и средњих предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ за кориштење подстицаја Брчко дистрикта БиХ и на тај начин добила финансијска подршка у јачању њихових бизниса, циљ је организовати серију предавања за привредне субјекте.

У склопу пројекта “HelpDesk for business entities”, финансираног од стране Европске уније и Владе СР Њемачке у оквиру пројекта EU4Business Recovery, Привредна комора Брчко дистрикта БиХ ће организовати серију предавања из области кориштења подстицаја у привреди Брчко дистрикта БиХ.

Предавања су првенствено намијењена предузећима и самосталим предузетницима, али учешће могу узети и сва остала заинтересована лица.

Предсједница Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ, Санела Хаџајлић, истиче да ове активности имају за циљ повећање конкурентности микро, малих и средњих предузећа са подручја Брчко дистрикта БиХ, те вјерује да ће предавање бити одлично посјећено сходно актуелности саме теме.

Прво предавање ће се одржати 20.07.2022. године у просторијама Омладинског центра са почетком у 13:00 и трајаће до 15:00х.

По завршетку предавања, у 15:00 Привредна комора Брчко дистрикта БиХ ће организовати и конференцију на тему “Рефлексија стања у Украјини на привреду Брчко дистрикта БиХ”.

Учешће на предавању и конференцији је отворено за све заинтересоване, а пријаве се могу доставити на емаил: pkomora.bd@gmail.com или путем телефона: 049/216-116.

Пројекат EU4Business Recovery подржава микро, мала и средња предузећа у Босни и Херцеговини да наставе са пословањем и очувањем радних мјеста, а посебно ће подржати предузетнице, младе и друге рањиве групе у оснивању властитих бизниса и у превазилажењу негативних посљедица пандемије ковид-19 стварањем отпорнијег пословног окружења. Укупна вриједност пројекта износи 13,7 милиона еура, а заједнички га финансирају Европска унија (13 милиона еура) и Влада Савезне Републике Њемачке (0,7 милион еура).

EU4Business Recovery заједно проводе ГИЗ, ИЛО и УНДП, од 2021. године до 2023. године. За више информација, посјетите eu4business.ba.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img