spot_img
spot_img

Брчко: Пољопривредно-медицинска школа добила анекс

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Шеф Одјељења за образовање Владе Брчко дистрикта БиХ Сенад Османовић данас је заједно са директором ЈУ Пољопривредне и медицинске школе Брчко Сеадом Бечићем свечано отворио нови анекс за наставу ове школе у којем се налази девет нових кабинета и шест учионица.

Османовић је казао да је ово велики дан за ову школу и ђаке који ће добити квалитетнију и бољу наставу него што су имали до сада.

„Ово је један велики дан за ЈУ Пољопривреднау и медицинску школу. Ђаци ће сада имати квалитетнију наставу и много бољу него што су имали до сада. Комплетан пројекат је вриједио око 1.100.000 КМ, док је за опрему предвиђено улагање од 300.000 КМ. У неке кабинете опрема је већ и постављена“, казао је Османовић.

Директор ЈУ Пољопривредне и медицинске школe Брчко дистрикта БиХ Сеад Бечић казао је да је за сада урађен кабинет биологије и ветерине, а до краја године очекује се завршетак кабинета медицине и технологије.

„Данас смо поносни јер је наша школа на површини од 1.500 квадратних метара добила нове учионице и кабинете. На практичној настави ђаци треба да стекну вјештине и управо тако уређени кабинети омогућиће им да стекну квалитетне вјештине. Циљ нам је да имамо добре услове како за теоретску тако и за практичну наставу“, казао је Бечић.

Након обиласка новог анекса шеф Одјељења за образовање Сенад Османовић казао је да се нада да ће ЈУ Пољопривредна и медицинска школа ускоро добити и фискултурну салу како би се са тим заокружио један школски комплекс.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img