Брчко: Опљачкана продавница, разбојник ухапшен - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчко: Опљачкана продавница, разбојник ухапшен

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су у веома кратком времену од запримања пријаве о почињеном разбојништву, ефикасном акцијом пронашли и слободе лишили лице за које постоји основ сумње да је починилац наведеног кривичног дјела.

О наведеном догађају Полиција Брчко дистрикта БиХ запримила је пријаву дана 08.11.2022. године у 18.24 сати да је у улици Лејлића у Брчком у једном трговинском објекту над радницом од стране маскираног мушког лица уз пријетњу пиштољем отуђен дневни пазар. Одмах након пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста и прикупљали информације о наведеном догађају, а под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ извршен је увиђај.

Предузимањем оперативно тактичких мјера и радњи као могући извршилац овог кривичног дјела идентификован је Х.Е. рођен 1990. године у Брчком, настањен у Горњем Рахићу, због чега су предузете хитне мјере потраге за наведеним лицем, које је истог дана пронађено и у 22.30 сати лишено слободе због основа сумње да је починио кривично дјело „Разбојништво“ из члана 283. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

По окончању радњи доказивања којима се обезбјеђују кључни докази и потпуном расвјетљавању свих чињеница и околности извршења наведеног кривичног дјела, Полиција Брчко дистрикта БиХ ће Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ поднијети Извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Стручни референт за односе с јавношћу
портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img