spot_img
spot_img

Брчко: Одржан радни састанак шефа Полиције и највиших представника законодавне и извршне власти

spot_img
spot_img
spot_img

У просторијама Полиције данас је одржан редовни радни састанак на којем су учествовали највиши представници законодавне и извршне власти Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Синиша Милић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ, Ивица Филиповић, замјеник предсједника Скупштине, Зијад Нишић, градоначелник Брчко дистрикта БиХ и Анто Домић, замјеник градоначелника Брчко дистрикта БиХ, те Горан Писић, шеф Полиције са својим сарадницима.

Током састанка разговарало се о стању сигурности на подручју Брчко дистрикта БиХ са пројекцијом и процјеном дешавања у будућности и приједлозима у вези с тим, затим о постојећим капацитетима Полиције Брчко дистрикта БиХ и изазовима, те приједлозима за унапређење капацитета наредном периоду.

Стање сигурности на простору Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је оцијењено као стабилно. С обзиром на актуелне сигурносне информације које су изазвале интерес и узнемирење јавности, Полиција Брчко дистрикта БиХ је након презентовања актуелних сигурносних трендова, упознала учеснике састанка да не располаже информацијама о угрожавању сигурности Брчко дистрикта БиХ у овом тренутку, као ни да су такве информације добивене од стране партнера из сигурносног сектора.

Представници законодавне и извршне власти су исказали безрезервну подршку Полицији Брчко дистрикта БиХ и одлучност и потребу заједничког дјеловања у циљу одржавања повољног сигурносног амбијента и такве друштвене атмосфере која омогућава напредак и даљи друштвени просперитет Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img