Brčko: Na Trgu mladih održana “Trojka iz bloka”

U Brčkom je sinoć, drugu godinu za redom, održana „Trojka iz bloka“, sportsko-humanitarni projekat organizacije „Srbi za Srbe“.

U saradnji sa lokalnim udruženjem građana „Princip“, Trg mladih je na jedno veče pretvoren u košarkaški teren, gdje se više od 100 građana oprobalo u brzom šutiranju trojki. Veliki broj okupljenih građana navijao je, radovao se i pokazao humanost na kakvu smo već navikli od Brčaka.

- Reklama -

Pehar namjenjen pobjedniku, i ove godineo osvojio je član KK „Lavovi“ Brčko – ove godine trofej je otišao u ruke mladog Bojana Topalovića, nakon žestoke borbe u finalu. Drugo mjesto osvojio je Nebojša Todić, dok je bronzanu medalju oko vrata stavio Nikola Lazić.

Na kraju, zajedno sa sponzorima i prijateljima turnira, ovogodišnja „Trojka iz bloka“ skupila je značajna sredstva koja će biti usmjerena na adaptaciju kuće porodice Novak iz Brezovog Polja, gdje samohrana majka odgaja šestoro djece i sigurno je da će ovaj novac otići u prave ruke.

Turnir su i ove godine podržali mnogi učesnici javnog života Brčkog: političari, privatnici i sportisti.

A organizatori poručuju da je ovo tek početak i da „Trojka iz bloka“ postaje tradicija u Brčkom, te da se svakako vidimo i sledeće godine na Trgu mladih.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime