spot_img
spot_img

Брчко: Коло српских сестара уручило пакете најугроженијим суграђанима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Поводом Васкрса, чланице Кола српских сестара „Мајка Јевросима“ у Брчком, данас су започеле подјелу хуманитарних пакета у дворишту цркве „Успења Пресвете Богородице“ у Српској Вароши.

Предсједница овог Удружења Славојка Иљић истакла је да су за ову прилику, за суграђане у стању социјалне помоћи, припремили 20 пакета са основним животним намирницама и хигијенских пакета.

„Настављамо традицију подјеле пакета поводом васкршњих празника. Овај пут у много мањем обиму јер нисмо имали довољно средстава и покушали смо да на неки начин обрадујемо само суграђане који припадају нашој Цркви“, истакла је Иљић наглашавајући да им се свакодневно људи обраћају за помоћ, прије свега у храни.

Она каже да им је циљ да помогну колико могу и то раде сваки дан, свима који им се обрате и немају шта да једу, дају бар нешто хране.

Чланице Кола српских сестара данас су започеле и фарбање васкршњих јаја, која ће дијелити на Васкрс ујутро након јутарње службе у Цркви, те на васкршњи понедељак и васкршњи уторак вјерницима који дођу у Цркву.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img