Брчко: Добитни тикет, па промјена квоте

Нашој редакцији јавио се читалац који је у брчанској “Меридиан” кладионици јуче регуларно одиграо меч са необичном квотом, те добио 210,60 КМ, али му је исплата одбијена уз образложење да “је направљена грешка приликом одређивања квоте”.

Читалац, који је желио остати анониман, примјетио је необично велики коефицијент на понуди кладионице и одлучио да одигра меч. Кладионица у улици Паје Јовановића 5/1 је без приговора прихватила тикет на коме је квота износила 10,53.

- Реклама -

Када је тикет “прошао”, и када је наш читалац дошао у кладионицу по своју исплату, одбијен је са образложењем да је квота погрешно унијета, те да је исправна квота 1,75, те да му добитак могу исплатити само под тим условима.

“Да је на овом мечу био промашај, тикет би био губитни. У том случају кладионица ми сигурно не би вратила улог и не знам случај да се то негдје десило”, каже наш читалац.

“Након што је кладионица одбила да ми исплати тикет, тражио сам да разговарам са менаџером пословнице. Објаснио сам му о чему се ради, он ми је рекао да не могу да добијем новац јер је у питању грешка, те да ће ми након разговора са централом у Београду одредити нову квоту. Одређена је квота 1,75, иако је ранија квота коју сам одиграо прошла провјеру те исте централе”, додаје он.

Питање које се поставља је – да ли наш читалац мора да плаћа за грешку кладионице? И, као што је и сам упитао – да ли би у случају да тикет није био добитни кладионица рефундирала уплаћена средства?

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime