Брчко добило први Гимнастички клуб

Асоцијација “Sportissimo” је, након осам година успјешног рада, поред основног програма Универзалне школе спорта и Школе фудбала, недавно основала и први гимнастички клуб у нашем граду – “Gimnastika Sportissimo“.

Доказани у усађивању љубави према спорту у најмлађима у понуди имају неколико програма. За почетак, ту је гимнастика за узрасте од пет до четрнаест година. За све полазнике ове групе први мјесец након уписа је бесплатан!

- Реклама -

Затим, ту је школа спорта за клинце и клинцезе узраста од четири до једанаест година. Дјеца у току једне школске године у овој школици пролазе кроз пливање, фудбал, кошарку, атлетику, гимнастику, одбојку, рукомет, тенис, као и кроз разне полигоне за развој моторичких способности.

Sportissimo” нуди и школу фудбала за дјецу рођену од 2004. до 2012. године, с тим да је за оне рођене 2011. и 2012. године ова школица бесплатна.

Сви заинтересовани могу се јавити на број телефона 066/213-444 или се за више информација јавити на Фејсбук страници Универзалне школе спорта “Sportissimo” – ОВДЈЕ.

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime