Brčko: Danas predavanje dr Ranka Rajovića

Jedan od najpopularnijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod dece, dr Ranko Rajović, održaće danas u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Brčkom predavanje na kome će govoriti o ključnim stvarima za razvoj djece, najčešćim greškama roditelja, NTC sistemu učenja…

Dr Ranko Rajović je u dva mandata bio predsjednik predsednik Mense Srbije. Ovaj ljekar specijalista interne medicine, stručno se bavi neuroendokrinologijom i REM fazom spavanja, a kroz Mensu postao je autor programa kreativnog učenja koji se danas primjenjuje u 14 država Evrope.

- Reklama -

NTC program učenja doveo ga je u poziciju da od 2010. do 2012. bude predsjednik Komiteta za darovitu djecu svjetske Mense, a i aktuelni je saradnik UNICEF-a za ranu edukaciju. Gostujući je predavač na fakultetima u nekoliko država. Većinu onog što ima, kako kaže, upravo duguje Mensi, jer od nje je sve počelo.

Ulaz na današnje predavanje je slobodan, pa je ovo sjajna prilika za sve roditelje, učitelje i nastavnike da uče od jednog od najvećih stručnjaka za razvoj inteligencije u regionu.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime