Brčko: Bez vozačke vozio neregistrovano vozilo - nula49.com
spot_img
spot_img

Brčko: Bez vozačke vozio neregistrovano vozilo

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Policijski službenici su u petak 19. aprila prvivremeno oduzeli jedno motorno vozilo od višestrukog povratnika u izvršenju prekršaja.

Motorno vozilo marke ‘’Ford’’ oduzeto je od lica inicijala E.Š. rođen 1997. godine iz Brčkog, nakon što je utvrđeno da isti upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i da je važnost registracije za vozilo istekla, a u registru novčanih kazni utvrđeno je da isti ima dug po osnovu neplaćenih prekršajnih kazni u iznosu od 6.587,20 konvertibilnih maraka.

Motorno vozilo je privremeno oduzeto zbog osnova sumnje da će isti nastaviti sa vršenjem prekršaja, a u skladu sa članom 20. Zakona o prekršajima Brčko distrikta BiH i deponovano je u depozit Policije Brčko distrikta BiH.

Policija Brčko distrikta BiH i ovom prilikom želi svim učesnicima u saobraćaju ukazati na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa, a istovremeno i upozoriti višestruke povratnike u izvršenju saobraćajnih prekršaja da će intenzivne kontrole prema toj kategoriji biti nastavljene u cilju odvraćanja od daljeg vršenja prekršaja i prevencije ovakvih pojava.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img