Брчанској МИНГОС кафи златни пехар за квалитет

- Реклама -

Шампионски пехар и златна медаља Новосадског сајма доказ су 20 година искуства у производњи кафе.

Оцјењивачка комисија Новосадског сајма прогласила је МИНГОС Домаћу кафу из Брчког шампионом групе производа, а за висок квалитет МИНГОС је поред пехара награђен и великом златном медаљом.

- Реклама -

„Наша МИНГОС кафа је 20 година на тржишту, а двије деценије дуго искуство у производњи праве домаће кафе долази из посвећености у избору сваког зрна које долази у Брчко, стручности и знању у пржењу и мљевењу кафе, и наравно савршеној рецептури, те нам је посебно драго што је укус наших купаца потврђен златом за квалитет производа Новосадског сајма“ рекла је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација.

Компанија МИНГОС послује у оквиру међународне пословне групе СТУДЕН ГЛОБАЛ, а као дио највећег Агроиндустријског комплекса у регији, производња МИНГОС кафе налази се у Брчком гдје савременом техлологијом пржења, мљевења и паковања кафе на домаће, као и на извозна тржишта пласира висококвалитетне мјешавине кафе. Производња МИНГОС кафе цертификована је у складу са међународним ИФС стандардом.

МИНГОС Домаћа кафа је срца својих потрошача освојила под слоганом „За сваку причу“, а квалитет у погледу укуса, ароме и пјене је већ 20 година повод за дружење, причу и испијање праве традиционалне домаће кафе.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime