Брчански дерби: Четири црвена картона и два зуба мање - nula49.com
spot_img
spot_img

Брчански дерби: Четири црвена картона и два зуба мање

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Утакмице нижих лига су специфичне по много чему, првенство по бројним локалним ривалствима које понекад прелазе границе спортског па су немиле сцене врло честа појава.

У Диздаруши покрај Брчког се игра локални дерби између истоименог домаћина и екипе Горњег Рахића, а у првом полувремену је било свега. Иначе, ријеч је о утакмици 21. кола Друге лиге ФБиХ група Сјевер.

Судећи по објавама на друштвеним мрежама гости су итекако незадовољни суђењем главног судије утакмице Аднана Скопљака.

“Епилог првог полувремена. Два црвена картона и два зуба мање у нашој екипи”, опис је објаве која је привукла много пажње.

Из Горњег Рахића су објавили и фотографију свог фудблаера на којем се може видјети како му је поломљен зуб у горњој вилици.

Послије првог полувремена Диздаруша има предност од 1:0, а стријелац гола у 20. минути био је Адмир Делагић. Утамица је завршена истим резултатом.

У финишу првог полувремена за госте су искључени фудбалер Ермин Кадрић, те тренер Мирзет Буљубашић.

На крају, екипа Горњег Рахића добила је чак четири црвена картона, те је меч завршила са седам играча на терену.

Горњи Рахић редовно имају проблема на гостовањима, слично је било и прије неколико седмица када су гостовали код Динама из Доње Махале.

Тада су као што се могло видјети на снимцима навијачи Динама пришли клупи гостију те их напали уз разне псовке и увреде.

 

 

(sportsport.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img