spot_img
spot_img

Brčanska Privredna komora domaćin radionice o ljudskim resursima

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas je u brčanskoj Privrednoj komori održana edukativno-savjetodavna radionica na temu “Revolucija u sektoru ljudskih resursa”.

Vrhunski rezultati su u promjenama, modernim rješenjima i metodama upravljanja ljudskim resursima, jer ljudi su najveća vrijednost kompanija, zaključeno je danas.

Prava motivacija donosi zadovoljstvo uposlenika na radnom mjestu, a time povećava i produktivnost, istaknuto je na radionici koju su organizovali Elite Academy Balkans, Beograd i International Creativity Company-ICC Tuzla.

Vlasnicima i direktorima kompanija danas su se obratili Jasmin Hasančević, direktor ICC Tuzla i partner Elite Academy BIH, sa 22 godine iskustva u oblasti korporativnog upravljanja i Miša Pavičević, CEO Elite Academy Balkans Beograd, sa više od 20 godina ekspertize u sektoru investicija, menadžmenta, podrške stranim investicijama na Balkanu, te radu sa preko 600 kompanija u Švajcarskoj, Italiji i na Balkanu.

Bila je ovo i prilika da se u okviru panel diskusije razmjene iskustva i mišljenja sa stručnjacima koji iza sebe imaju dugogodišnji rad u oblasti ljudskih resursa, te da se brčanski privrednici upoznaju sa radom Italijanske Elitne Akademije za Balkan.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img