Brčak traži izgubljenog brata blizanca

Porodica porijeklom iz Visokog traži izgubljeno dijete za koje im je rečeno da je izgubilo život ubrzo nakon poroda.

Naime, u grupi za pronalaženje pokidanih veza na društvenoj mreži fejsbuk, Jelica Manojlović pisala je u nadi da će pronaći izgubljenog brata.

Naš sugrađanin, koji je porijeklom iz Visokog, rođen je kao jedan od dvojice jednojajčanih blizanaca, ali brata nikada nije upoznao.

- Reklama -

“Pozdrav svima. Tražim brata. Majka je rodila 7. 4. 1976. u Sarajevu dva zdrava dječaka. Djeca su ocjenjena najvećim ocjenama i lijepo su napredovali. Mi smo bili iz Visokog i doktor je mamu pustio kući sa jednim dječakom, dok je drugog zadržao na “posmatranju”. Tata je išao da ga obiđe ali nisu mu dozvolili da ga vidi. Odjednom je došao samo telegram da je dijete umrlo i da su ga sahranili. Mama se sjeća da je bio zdrav, da je lijepo jeo i dobro napredovao, ali tada se doktorima slijepo vjerovalo. Iako “mrtav” to dijete je dobilo uredan poziv za školu. Ubijeđena sam da je to dijete, sad već odrastao čovjek živ. Ona je bila idealna žrtva, iz drugog grada, rodila je blizance, jednu bebu su dali njoj, jednu uzeli sebi. Pošto su bili jednojajčani blizanci trebalo bi da mnogo liče jedan na drugoga, zato ću da postavim sliku brata koji je sa nama. Hvala unapred svima”, napisala je Jelica Manojlović pomenutoj Fejsbuk grupi.

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime