spot_img
spot_img

Брчак тражи изгубљеног брата близанца

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Породица поријеклом из Високог тражи изгубљено дијете за које им је речено да је изгубило живот убрзо након порода.

Наиме, у групи за проналажење покиданих веза на друштвеној мрежи фејсбук, Јелица Манојловић писала је у нади да ће пронаћи изгубљеног брата.

Наш суграђанин, који је поријеклом из Високог, рођен је као један од двојице једнојајчаних близанаца, али брата никада није упознао.

“Поздрав свима. Тражим брата. Мајка је родила 7. 4. 1976. у Сарајеву два здрава дјечака. Дјеца су оцјењена највећим оцјенама и лијепо су напредовали. Ми смо били из Високог и доктор је маму пустио кући са једним дјечаком, док је другог задржао на “посматрању”. Тата је ишао да га обиђе али нису му дозволили да га види. Одједном је дошао само телеграм да је дијете умрло и да су га сахранили. Мама се сјећа да је био здрав, да је лијепо јео и добро напредовао, али тада се докторима слијепо вјеровало. Иако “мртав” то дијете је добило уредан позив за школу. Убијеђена сам да је то дијете, сад већ одрастао човјек жив. Она је била идеална жртва, из другог града, родила је близанце, једну бебу су дали њој, једну узели себи. Пошто су били једнојајчани близанци требало би да много личе један на другога, зато ћу да поставим слику брата који је са нама. Хвала унапред свима”, написала је Јелица Манојловић поменутој Фејсбук групи.

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img