spot_img
spot_img

Брчаци прегазили Требишњицу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Рукометаши омладинског рукометног клуба „Перихел“ у недјељу су на гостовању у Тебињу у 7. колу друголигашког такмичења савладали екипу Леотара II резултатом 27:24 (15:11).

Од првог минута млади брчански рукометаши заиграли су снажно у одбрани, а у нападу брзо и ефикасно.

Током цијелог првог полувремена, Брчаци су контролисали игру, а самим тим и резултат, што се на крају првих 30 минута и видјело будући да су перихеловци водили 15:11.

У другом полувремену, нешто боље су кренули Херцеговци. Након 15 минута успјели су анулирају предност гостујуће екипе, те и да поведу са 4 гола разлике.

Након тога екипа тренера Шаренца, ношена одличним одбранама Митровића не само да стиже предност рукометаша Леотара, већ прелази у вођство такође са 4 гола предности. До краја утакмице играло се практично гол за гол, тако да су након 60 минута Брчаци сасвим заслужено славили резултатом 27:24.

У екипи Перихела, поред одличних Азапагића, Сјепановића, Крајиновића и Вуковића, врло добар допринос побједи екипе Перихела дали су чувари мреже Цвијановић и Митровић. Цвијановић у првом, а Митровић у другом. У домаћем саставу највише су показали Мићевић и Укропина.

РК ЛЕОТАР II – ОРК „ПЕРИХЕЛ“ 24:27 (11:15)

Сала Милош Мрдић. Гледалаца 50. Судије: Бојан Иванишевић и Милош Маврак . Седмерци : Леотар II 7(4), а Перихел 5(3).
Искључења: Леотар II 6 мин,а Перихел 2 мин.
РК Леотар II: Д.Бердовић, Гачић 2, Парежанин 2, Ф.Бердовић, Илић 1, Вујовић 1, Укропина 6, Турнић, Кокотовић, Ратковић, Мићевић 7, Петровић 3, Анђушић 2. РК Пеихел : Цвијановић, Азапагић 7, Сотиров 1, Дугоњић, Радуловић 3, Ступић 2, Вуковић 4, Митровић, Стјепановић 5, Илић 1, Крајиновић 4, Драгичевић.
Играч утакмице: Омар Азапагић (Перихел)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img