spot_img
spot_img

Birokratija u Brčkom: Može li jednostavnije?

spot_img
spot_img

Koliko puta ste se susreli sa lavirintom zvanim brčanska birokratija? Fali ti jedan papir, treba potvrda o postojanju rješenja o izvodu i slične pravne zavrzlame…

Za većinu nas, šalteri javne uprave nepremostive su prepreke prilikom i najjednostavnijeg zadatka. Srećom, postoji jednostavnije rješenje – jedan poziv koji rješava sve birokratske probleme.

Bilo da se radi o osnivanju pravnog lica, udruženja ili firme, dopuni statuta, preregistraciji ili dozvolama za izgradnju, lokacijskim uslovima ili jednostavnijim pravnim i birokrtaskim poslovima kao što su razna uvjerenja, potvrde i izvodi, čekanje u redovima i hodanje od institucije do institucije više nije neophodno.

Pravna služba Bona Fides specijalizovana za tehničke pravne i birokratske poslove dostupna je svakog radnog dana na broj telefona 065/562-069, te će vam rado pomoći, prvenstveno savjetom, ali i svim drugim neophodnim uslugama po povoljnim cijenama.

Dok ne dočekamo jednošalterski sistem u Brčkom, najjednostavnije rješenje je probleme sistema dati na rješavanje nekom drugom – Bona Fides je su za vas.

 

 

(sponzorisana objava)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img