spot_img
spot_img

Акција “Омега”: Три лица ухапшена, пронађени наркотици

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у сарадњи с припадницима МУП-а Тузланског кантона, Полицијске управе Градачац, а по Наредбама Основног суда и под надзором Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, дана 18. и 19.01.2022. године провели акцију кодног назива “ОМЕГА”.

На укупно шест локација на подручју Брчко дистрикта БиХ и општине Градачац извршени су претреси три лица, два путничка моторна возила и седам стамбених објеката, гдје је том приликом пронађено и привремено одузето: више пвц пакета са биљном материјом која својим изгледом асоцира на опојну дрогу “Марихуана” и бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу “Амфетамин спеед” укупне количине 220 грама, вагу, пвц кесице за паковање, мобилне телефоне, као и друге предмете који ће бити кориштени у кривичном поступку.

У оквиру акције слободе су лишена лица А.Ш. рођен 1990. године у Градачцу, И.О. рођен 1978. у Градачцу и А.У. рођен 1999. године у Тузли, сви настањени у општини Градачац, због основа сумње да су починили кривично дјело “Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога” из члана 232. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Наведена лица ће уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предата Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ, на даље кривично правно процесуирање.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img