spot_img
spot_img

Perihel bolji od Leotara 2

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ORK Perihel – RK Leotar 2 30:20 (15:8)

Osim pobjede rukometaša Perihela nad ekipom Leotara 2 od 10 golova razlike 30:20 koliko je nakon 60 minuta stajalo na semaforu, trener domaće ekipe Goran Šarenac ne može biti baš prezadovoljan prikazanom igrom.

Opuštanje domaćih rukometaša nakon prvog poluvremena u kome su stigli do ozbiljne prednosti od sedam golova, bilo je uzrok brojnim propustima kako u odbrani, tako i u napadu pošto je razlika u kvalitetu bila na strani Perihela. To međutim nisu iskoristili mladi Brčaci za tečnu i raznovrsnu igru.

Poneki bljesak domaće ekipe zasnovan na individualnim akcijama, nije bio dovoljan u debiju pred domaćom publikom u ovogodišnjem prvenstvu. Možda je i to uticalo na igru.

U svakom slučaju, mladići koji brane boje Perihela imaju potencijal. Treba istrpiti njihovo neiskustvo i preveliku želju da pokažu znanje. Oni znaju da igraju rukomet. To je publika prepoznala i zbog toga je aplaudirala svakom dobrom potezu, kombinaciji, golu.

Mladići iz najvećeg, a po mnogima i najljepšeg hercegovačkog grada Trebinja takođe imaju potencijal koji su povremeno pokazivali u punom sjaju, ali nedovoljno da se ozbiljnije suprotstave kolegama iz Perihela. To uostalom pokazuje krajnji rezultat utakmice.

U ekipi Perihela istakli su se Stupić, Ilić, Sotirov i Vuković,a povremeno i golman Mitrović, dok su u ekipi Leotara 2 ubjedljiviji bili Anđušić, Parežanin i Miladinović. ORK Perihel – RK Leotar 2 30 : 20 (15:8)

Sala Ekonomske škole.
Gledalaca 50.
Sudije: Aleksandar Petrović i Edis Silajdžić (Bijeljina).
Isključenja: Perihel 4 minuta, a Leotar 2 8 minuta . Sedmerci: Perihel 4(3), a Leotar 2 6(2)

ORK Perihel: Mitrović, Purić, Dugonjić, Ilić 7, Krajnović 1, Jagatić, Radulović 3, Stupić 8, Marjanović 2 , Dragičević 1, Mitrašević, Stojanović, Vuković 4 (3), Pekez, Sotirov 4, Todorović.

RK Leotar 2 : Miladinović 4, Tasovac 1, Vojičić, Zečević,Čotra 1, Vuletić 2, Parežanin 4 (1), Bokun, Anđušić 5(1), Karamehmedović, Šupljeglav 1, Ratković, Turnić 2.

Igrač utakmice: Boris Ilić (Perihel).

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img