spot_img
spot_img

Brčko: Sutra premijera predstave “Bajka o plavom drvetu”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Omladinska organizacija Mali princ će u sklopu obilježavanja Dana distrikta imati premijernu izvedbu predstave “Bajka o plavom drvetu” autorke i rediteljke Sandre Ikanović Jovičić.

Predstava je nastala kroz višemjesečni proces rada s polaznicima Dramskog studija, te uloge u predstavi tumače učenice i učenici osnovni škola.

Predstava kroz bajkovitu priču i naraciju smješta likove u začaranu i uspavanu šumu u kojoj se jednog dana desi čudo koje ća zauvijek promijeniti živote stanovnika šume.

Radom na ovoj predstavi autori su željeli da skrenu pažnju na važnost prihvatanja drugog i drugačijeg, značaju razumijevanja, suosjećanja i empatije.

Sam naziv predstave nosi određenu simboliku, predstavlja svu djecu svijeta i važnost prihvatanja djece, razumijevanja njihovih potreba i mijenjanja svijeta na bolje, kako bi sva djeca mogla da žive u sigurnom, ljubavlju i razumijevanju ispunjenom okruženju.

Uloge u predstavi tumače: Bojana Đurđević, Elena Vranjković, Adrijana Gajić, Nikolina Mihajlović, Leon Pavlović, Aleksa Vranjković, Sara Andrić, Nikoleta Ristanić, Sofija Dabić, Nikola Gudalo, Irina Kukilo i Žarko Blagojević.

Premijera predstave je u utorak, 28.03. u 18:00 u Domu kulture Brčko.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img