spot_img
spot_img

На котлићијади у Брчком сакупљено хиљаду КМ за вишечлане породице

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На хуманитарниј котлићијади „Котлић из блока“, коју су јуче у Брчком организовали Мјесна заједница Илићка и Хуманитарна организација „Срби за Србе“ , прикупљено је 1.000 КМ за породице са четворо и више дјеце.

Предсједник Мјесне заједнице Илићка Дамјан Дунџић рекао је Срни да су задовољни одзивом грађана и да је новац прикупљен котизацијом, доборовољнима прилозима и продајом рекламних мајица, пића и фотографија.

Он је напоменуо да је котлићијада организована у оквиру прославе Крсне славе ове мјесне заједнице Свете Тројице, те да се организује по други пут.

„Ово је манифестација која ће сигурно прерасти у традицију, истакао је Дунџић.

Дунџић се захвалио предсједнику Скупштине Брчко дистрикта Синиши Милићу, који је отворио котлићијаду и донирано средства за одржавање манифестације.

Милош Суботић, члан Хуманитарне организације „Срби за Србе“ рекао је да ће у Брчком, у наредном периоду, бити организовано још хуманитарних акција ове организације.

„Овог љета ће на Тргу младих у Брчком бити одржано пето по реду такмичење у кошарци ꞌТројка из блокаꞌ, затим ꞌПикадо из блокаꞌ, ꞌКвиз из блокаꞌ. Такмичења су хуманитарног карактера. Све наше досадашње акције су показале да смо ми хуман народ и да ако им се да прилика људи ће помоћи“, истакао је Суботић.

На хуманитарној котлићијади, која је одржана у парку у насељу Илићка, учествовало је 14 екипа.

 

 

 

(срна)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img