spot_img
spot_img

Представљени кандидати ПДП за Скупштину Брчко дистрикта

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Синоћ је у „Гастро центру“ Брчко одржано дружење кандидата Партије демократског прогреса Брчко за локалне изборе 2020. године за посланике у Скупштини Брчко дистрикта.

Окупљене је поздравио носилац листе и предсједник ПДП Брчко Синиша Голић, те је истакао шта је постигнуто у претходном периоду од када ПДП партиципира у власти, те да су и коалициони партнери препознали стабилност и конструктивност у раду Партије демократског прогреса Брчко.

Додао је укратко да је овај пут била велика заинтересованост чланова ПДП Брчко за учешће на локалним изборима 2020. године

„На листи смо окупили сјајан тим предвођену актуелним посланицима, шефом Одјељења, искусним члановима, те младим образованим људима, и увјерен сам да ће нам донијети најмање два посланичка мандата у Скупштини дистрикта“, рекао је Голић.

Нагласио је да ће ПДП Брчко посебно ставити нагласак на унапређење здравства, унапређење информатизацију и увођење е-управе, развој инфраструктуре и стварање услова за привредни развој.

Дружењу је присуствовао и предсједник ПДП Бранислав Бореновић који је дао подршку кандидатима за локалне изборе 2020.

„Највећа побједа политике и демократије је велика излазност, а убијеђен сам да ће грађани препознати политику ПДП-а и да ћемо имати оно што је сигурно два плус посланика у Скупштини дистрикта, рекао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП.

Бореновић се осврнуо да је ПДП Брчко један од најстабилнијих одбора и истако да од сваког нашег човјека тражи да буде другачији.

„Тражим да се не вријеђамо, да не користимо језик мржње, да поштујемо и другачије мишљење, али да стално инсистирамо на ономе што је најбоље, конкретне мјере и приједлози, конкретне политике. И ако ико има што рећи и понудити то је ПДП“, закључио је предсједник Бореновић.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img