spot_img
spot_img

33. редовна сједница Скупштине закзана за 12. септембар

spot_img
spot_img
spot_img

Шефови посланичких клубова у Скупштини Брчко дистрикта БиХ договорили су се данас да се 33. редовна сједница Скупштине одржи у сриједу 12. септембра 2018. године с почетком у 10 часова.

– Уважавајући чињеницу да ће то бити вријеме званичне изборне кампање договорили смо се да садржај дневног реда не буде оптерећен могућношћу вођења политичке расправе која би представљала политичку промоцију било које странке у Парламенту – рекао је Есед Кадрић, предсједник Скупштине, и додао да је договорено да се сљедећа редовна сједница одржи након општих избора у БиХ. Он је истакао да се утврђени дневни ред 33. редовне сједнице Скупштине односи на неколико животних питања, првенствено утврђивања јавних интереса у области градње путева како би Влада могла да врши припреме за реализацију пројеката изградње и асфалтирања улица.

На 33. редовној сједници Скупштине нови чланови Владе ће положити заклетву, а разматраће се и Информација о Документу оквирног буџета Брчко дистрикта БиХ за период 2019–2021. година као и Информација о реализацији капиталног пројекта изградње водоводне мреже на потезу Брод – Малезијски пут.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img