spot_img
spot_img

Због пораза од Диздаруше, клуб испрозивао играче: “Браво, паре узимате, а нећете да тренирате”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Другој лиги Сјевер итекако је занимљиво, а Локомотива из Миричине је разочарала своје навијаче домаћим поразом од Диздаруше из Брчког (0:1), те су администратори Фејсбук странице овог куба одлучили разочарење ‘испољити’ путем исте.

Из Локомотиве су имали велике замјерке на суђење, ‘слали’, су поруке челницима Савеза, но сада су одлучили погледати у ‘своју авлију’.

Након новог пораза били су разочарани те путем званичне странице одлучили прозвати властите играче.

“Браво фудбалери, сви ви који сте данас носили дрес Локомотиве. Браво, ово је доказ да се паре могу узимати и плате добијати колико год лоше играли, не долазити на тренинге, иако су вам урађени рефлектори и направљени услови да имате ноћне тренинге. И када вам неко каже конструктивну критику, одмах се наљутите, јер ви сте играчине. Бодови нису битни, бар сте ви доказ да је тако.

Нећу на тренинг, нећу на Куп утакмицу, али нећу ни побиједити у првенству. Браво, браво, браво .

Али ето, нисмо ни ми ништа урадили да побиједимо“, написали су из Локомотиве.

Извазвало је то доста коментара, посебно ироничних, а очигледно је засметало и самим ногометашима.

Тако се клуб одлучио поново огласити.

Ово је уједно била и посљедња објава на страницама нашег клуба која је везана за овосезонске игре, резултате, залагање и уопште играчки кадар. Према ријечима појединих фудбалера, ми као клуб нисмо ништа учинили да они као играчи не губе утакмице, част нашим противницима, од Курте и Мурте.

Ми ћемо само рећи да осим мечева у Малешићима и Прилуку наша екипа је имала оптималне услове за игру на свим осталим мечевима.

Понављамо, ово је посљедња објава у вези било ког фудбалера који тренутно носи дрес наше светиње “Локомотиве”, стоји у објави члана Друге лиге Сјевер.

Локомотива је на предпосљењем мјесту на табели са само 11 бодова, док Диздаруша сада има 14. На дну су Прокосовићи који су у 13 утакмица уписали исто толико пораза.

У наредном колу Локомотива гостује код НК Сватовац, док ће пред зимску паузу угостити управо фењераша Прокосовиће.

Заиста несвакидашња објава, без обзира што се ради о клубу из нижег ранга фудбала у БиХ.

 

 

 

(sportsport.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img