Uhvaćen u pokušaju bijega: Muškarac pijan vrijeđao policajce u karantinu u Bijeljini

Iz Policijske uprave Bijeljina danas je saopšteno da je korisnik karantina, inicijala E.K., u subotu pod dejstvom alkohola vrijeđao policijske službenike.

– E.K. je odbio da izvrši naređenje policijskog službenika, nastavljajući da ga vrijeđa, da vikom i galamom uznemirava ostale korisnike karantina. Pokušalo je da se udalji iz karantina u čemu je spriječen, nakon čega je odbio da se alkotestira – naveli su iz policije.

Nakon što je spriječen da, kako dodaju, samovoljno napusti karantin, E.K. je dobrovoljno otišlo u spavaonicu, gdje se nakon 40 minuta, počeo da se žali kako ima povrede i da želi medicinsku pomoć.

– Pregledan je u Medicinskom centru Bijeljina, gdje su mu konstatovane manje oguljotine, kao i da je pod dejstvom alkohola- dodali su iz Policijske uprave Bijeljina uz napomenu da policijski službenici obezbjeđuju objekat karantina, ali ne borave u njegovoj unutrašnjosti.

E.K. je, tvrde u saopštenju, do sada više puta ispoljavao nezadovoljstvo, jer je smješten u karantin, te mu je 29. aprila izrečeno policijsko upozorenje, budući da je odbijao da postupi po rješenju nadležnog republičkog inspekcijskog organa o smeštanju u karantin.

Protiv E.K. dostavljen je izvještaj o prekršaju zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija.

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime