spot_img
spot_img

Тужилаштво о убиству у Бијељини: Инспектор Марковић кобне вечери био на дужности

spot_img
spot_img

Поступајући инспектор Ненад Марковић у тренутку убиства био је на дужности и обављао је редовне послове, рекла је тужилац ОЈТ Бијељина Сабина Хусејнагић.

Она је појаснила да је бијељинско тужилаштво формирало истражни тим у којем се осим ње налази и тужилац Јасмина Мракановић.

– Полицијски инспектор се то вече вратио са увиђаја и све то има евиндетирано у књизи дежурства дежурног тужиоца – истакла је Хусејнагићева.

Она је додала да је тужилаштво у сарадњи са полицијом предузимало све мјере и радње у циљу проналаску извршилаца и саизвршилаца.

– Обављено је више претреса на различитим локацијама. Претресена су два аутомобила, и то једно возило које се налазило испред угостотисљког објекта гдје се десило убиство, а које су кориситили осумњичени. Друго возило припада, такође, једном од осумњичених – појаснила је Хусејнагићева.

Рекла је и да је извршен претрес станова на двије локације у Брчком, а све су то трагови и докази који су важни за истрагу.

– Јутрос је извршена обдукција, поред тога тужилац саслушава све свједоке и све особе које имају сазнања шта се десило, ради утврђивања свих чињеница. Ми ћемо данас донијети одлуку о притвору за особе које су ухапшене. Претпостављамо да ће се ставити приједлог притвора.

Сви предмети који се доводе у везу са овим кривичним дјелом су пронађени. Вршени су увиђаји на три локације – рекла је Хусејнагићева.

 

 

(srpskainfo.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img