spot_img
spot_img

Шесторо повријеђених у судару три возила, међу њима двоје дјеце

spot_img
spot_img
spot_img

Шест лица, од којих два малољетна, повријеђено је у судару три возила на регионалном путу у тузланском насељу Орашје, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

У овој саобраћајној незгоди, која се догодила синоћ око 22.30 часова, учествовали су аутомобили “голф пет” којим је управљао Е.Б. /19/, “голф шест” који је возила С.К. /41/ и “фолксваген туран” за чијим воланом је био Н.К. /54/, сви из Тузле.

Тешко су повријеђени осмогодишња дјевојчица у возилу “голф шест”, која је задржана на лијечењу у Универзитетском центру /УКЦ/ Тузла, као и сапутник у “голфу пет” И.Б. из Тузле /19/.

Лакше су повријеђени возачи С.К. Е.Б, те тринаестогодишња дјевојчица из “голфа шест” и сапутник у “голфу пет” Х.Б. /19/.

За вријеме увиђаја, који је трајао синоћ од 22.45 до 2.45 часова јутрос, саобраћај је на дијелу ове дионице био потпуно обустављен и одвијао се алтернативним правцима.

О свему је обавијештен дежурни кантонални тужилац, а полиција предузима потребне мјере и радње на документовању ове саобраћајне незгоде.

Из УКЦ-а Тузла саопштено је да се у ову здравствену установу јавило пет пацијената који су обрађени на пријемима Клинике за ортопедију и трауматологију и Клинике за хирургију, док је једна особа задржана на опсервацији на Клиници за пластичну и максилофацијалну хирургију.

Остали пацијенти су отпуштени на кућно лијечење.

 

 

(agencije)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img