spot_img
spot_img

Шамац: Служен парастос команданту Богдановићу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На мјесном гробљу у Шкарићу код Шамца јуче је служен парастос команданту Седмог батаљона Друге посавске бригаде Војске Републике Српске Милошу Богдановићу који је погинуо у Лаништима код Брчког прије 31 годину.

Предсједник општинске Борачке организације Радован Зорановић рекао је да никада не смије бити заборављена његова жртва, као и свих бораца који су живот дали за Републику Српску.

“Морамо са поштовањем да их се сјећамо, одајемо пошту и бринемо о породицама погинулих, као и о преживјелим борцима”, навео је он.

Предсједник Скупштине општине Шамац Симо Варадиновић рекао је у обраћању присутнима да је обавеза свих нивоа власти да максимално помогну породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима.

Свијеће су прислужили и вијенце положили чланови породице Богдановић, представници општинске Борачке организације, Борачке организације мјесне заједнице Шкарић, те представници општине.

Командант Седмог батаљона Друге посавске бригаде Војске Републике Српске Милош Богдановић погинуо је у 35. години у Лаништима код Брчког, а иза њега је остала супруга и двоје малољетне дјеце.

 

(srna)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img