spot_img
spot_img

Prnjavor postao rukometni centar: RK Sloga i BetOle zajedno u nove pobjede!

spot_img
spot_img

Rukometaši Sloge iz Prnjavora su nakon 22 godine čekanja prošle sezone zaigrali u Prvoj ligi Republike Srpske.

Nakon što su obezbijedili opstanak u društvu najboljih rukometaša Srpske, u novu ulaze daleko ambiciozniji. Predsjednik Sloge kaže da će im ostvarivanje ciljeva biti lakše uz kompaniju BetOle, sa kojom su potpisali sponzorski ugovor.

“Veliko mi je zadovoljstvo da smo danas potpisali sponzorski ugovor sa kompanijom BetOle, koja je poznata kao društveno odgovorna kompanija. Naš klub je prošle sezone izborio Prvu ligu nakon 22 godine čekanja i sada smo po prvi put uspjeli opstati u društvu najboljih klubova Republike Srpske. Ovo je prvi put u istoriji kluba da smo dobili ovako velikog sponzora i nadam se da ćemo zajedno u budućnosti ostvariti velike uspjehe.”

Trener Uglješa Glamočić najavljuje borbu za sami vrh tabele i nada se da će Prnjavor u budućnosti biti prepoznatljiv po rukometu.

“Rukomet je u Prnjavoru mnogo napredovao, a to najbolje potvrđuju rezultati. Izuzetno mi je drago što je ovako velika kompanija kao što je BetOle prepoznala naš rad i trud. Za 10ak dana počinje Prva liga, mi smo u završnoj fazi priprema i u odnosu na prošlu sezonu kada smo se borili za opstanak sada želimo da budemo stabilan prvoligaš u gornjem dijelu tabele. Imamo veliku želju da uz njihovu podršku idemo u nove izazove i nove pobjede, a sa njim će nam to biti mnogo lakše.”

Današnje potpisivanje ugovora predstavlja još jedan u nizu projekata podrške lokalnog sporta koji je u povoju. Prnjavor kao lokalna zajednica je u drugim sportovima do sada pokazao da je sportska sredina i nadamo se da će i u rukometu praviti odlične rezultate u budućem periodu, rekao je prilikom potpisivanja ugovora, direktor BetOle Miodrag Todorović.

“Sloga i Prnjavor zaslužuju da budu u prvoligaškoj rukometnoj eliti. To su pokazali u prethodnoj sezoni, ali i pokazuju kroz ambicije tokom priprema za novu sezonu. Mi smo prepoznali entuzijazam ovih ljudi ovdje, njihovo nesebično davanje za unapređenje rukometa i naš cilj je da im budemo podrška i takozvani vjetar u leđa u ostvarivanju svih ciljeva u novoj, ali i sezonama koje su pred njima. Ovaj kolektiv ima svijetlu budućnost i ponosni smo na činjenicu da smo dio istorije ovog kluba i grada Prnjavora.”

Očekuje se da će Sloga u novoj sezoni imati veliku podršku svojih navijača, a upravo za njih na svim mečevima biće pripremljena brojna iznenađenja I nagrade. Budi uz svoj klub, igraj da dobiješ, igraj uz BetOle.

 

 

(sponzorisana objava)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img