spot_img
spot_img

Преминуо мушкарац који је избо жену па скочио са зграде у Бијељини

spot_img
spot_img
spot_img

Четрдесетдвогодишњи мушкарац преминуо је у бијељинској Болници “Свети Врачеви” од посљедица тешких повреда, док је жена, која је довезена са њим, у тешком стању, али за сада стабилно, рекао је начелник Одјељења за хируршке гране Милан Тодоровић.

Тодоровић је истакао да су синоћ у Болницу довезени мушкарац са тешким повредама без свијести и жена са више посјекотина по шакама и једном већом у лумбалној регији.

Мушкарац је имао тешке повреде, а додатно је дијагностиком установљено да има прелом карлице и вишеструке преломе лобање, врата и екстремитета.

– Пацијент је преминуо јутрос око 4.30 часова, а пацијенткиња је и даље у интензивној њези у тешком стању, које је за сада стабилно – рекао је Тодоровић.

У Улици Пере Станића у Бијељини синоћ је, према незваничним подацима, млађи мушкарац Д.С. избо жену, а потом скочио са спрата зграде.

-Полиција у Бијељини ради на утврђивању околности у којима је мушкарац чији су иницијали Д.С. скочио са четвртог спрата, а млађа жена задобила више повреда, највјероватније, ножем – саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Истакли су да им је синоћ око 19 часова пријављено да се на балкону стамбене зграде у Улици Пере Станића у Бијељини налази жена са видним повредама и да дозива у помоћ.

Полиција је доласком на лице мјеста затекла Д.С. из Бијељине који је скочио са четвртог спрата.

Оба лица су превезена у Болницу “Свети Врачеви” у Бијељини ради указивања потребне медицинске помоћи.

Увиђај је извршен у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина који се није изјаснио о квалификацији наведеног догађаја, а полицији је наложио да предузму све потребне мјере и радње с циљем утврђивања свих чињеница и околности.
Портал ИнфоБијељина oбјавио је да је мушкарац након што је избо жену ормарима блокирао улазна врата стана да унутра не може нико ући.

-Кроз прозор су потом ушла два полицајца и два ватрогасца те склонили намјештај са улазних врата, како би љекари дошли до повријеђене жене – каже извор портала ИнфоБијељина.

 

 

(agencije)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img