spot_img
spot_img

Поломио ногу полицајцу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ђорђе Радуловић из Требиња ухапшен је у ноћи између суботе и недјеље након што је полицајцу поломио скочни зглоб десне ноге.

Полицајца је напао испред угоститељског објекта “Центар”, у требињској Улици војводе Степе Степановића. У питању су тешке повреде.

Све се дешавало око 23:50, када је Полицијској станици Требиње пријављен инцидент испред кафића “Центар”, гдје је убрзо стигла и полицијска патрола.

Полицајци су на мјесту догађаја затекли С.Б. како физички напада људе око себе. Док су се трудили да смире ситуацију, полицајца је напао Радуловић.

У Служби хитне медицинске помоћи је касније утврђено да је у питању прелом скочног зглоба десне ноге.

Против Радуловића, након комплетирања предмета, биће достављен извјештај о нападу на полицајца. Прекршајни налог је издат С.Б. и то за тучу и физички напад, те ометање државних органа.

Инцидент у Требињу тек је један у серији сличних у РС, а током којих су полицајци били на мети вандала.

Тако су, средином септембра, тројица пијаних младића из Добоја изазвала инцидент у Бањалуци, гдје се голфом нису зауставили полицији, а потом су, када су након покушаја бјекства сустигнути, почели вријеђати полицајце. Иако су били видно пијани, ти младићи су одбили алко-тестирање.

Мјесец раније је један мјештанин Српца ухапшен након што је напао полицајца, којег је – угризао за шаку.

Тада су полицајци за тог средовјечног мушкарца утврдили да је био мртав пијан, односно да је имао око 2,4 г/кг алкохола у организму.

Тројица полицајаца Полицијске управе Бањалука повријеђена су почетком јула радећи свој посао, и то у нападу двојице осумњичених, с тим што су обојица била пијана.

У јуну су четрдесетједногодишњи Ж.К. и његов двадесеттрогодишњи син Г.К. из Приједора ухапшени након што су у једном угоститељском објекту физички напали музичаре, а затим су напали и полицију. По сазнањима “Независних”, алко-тестирањем је код Ж.К. и Г.К. утврђено да су били пијани.

 

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img