Polomio nogu policajcu

Đorđe Radulović iz Trebinja uhapšen je u noći između subote i nedjelje nakon što je policajcu polomio skočni zglob desne noge.

Policajca je napao ispred ugostiteljskog objekta “Centar”, u trebinjskoj Ulici vojvode Stepe Stepanovića. U pitanju su teške povrede.

- Reklama -

Sve se dešavalo oko 23:50, kada je Policijskoj stanici Trebinje prijavljen incident ispred kafića “Centar”, gdje je ubrzo stigla i policijska patrola.

Policajci su na mjestu događaja zatekli S.B. kako fizički napada ljude oko sebe. Dok su se trudili da smire situaciju, policajca je napao Radulović.

U Službi hitne medicinske pomoći je kasnije utvrđeno da je u pitanju prelom skočnog zgloba desne noge.

Protiv Radulovića, nakon kompletiranja predmeta, biće dostavljen izvještaj o napadu na policajca. Prekršajni nalog je izdat S.B. i to za tuču i fizički napad, te ometanje državnih organa.

Incident u Trebinju tek je jedan u seriji sličnih u RS, a tokom kojih su policajci bili na meti vandala.

Tako su, sredinom septembra, trojica pijanih mladića iz Doboja izazvala incident u Banjaluci, gdje se golfom nisu zaustavili policiji, a potom su, kada su nakon pokušaja bjekstva sustignuti, počeli vrijeđati policajce. Iako su bili vidno pijani, ti mladići su odbili alko-testiranje.

Mjesec ranije je jedan mještanin Srpca uhapšen nakon što je napao policajca, kojeg je – ugrizao za šaku.

Tada su policajci za tog sredovječnog muškarca utvrdili da je bio mrtav pijan, odnosno da je imao oko 2,4 g/kg alkohola u organizmu.

Trojica policajaca Policijske uprave Banjaluka povrijeđena su početkom jula radeći svoj posao, i to u napadu dvojice osumnjičenih, s tim što su obojica bila pijana.

U junu su četrdesetjednogodišnji Ž.K. i njegov dvadesettrogodišnji sin G.K. iz Prijedora uhapšeni nakon što su u jednom ugostiteljskom objektu fizički napali muzičare, a zatim su napali i policiju. Po saznanjima “Nezavisnih”, alko-testiranjem je kod Ž.K. i G.K. utvrđeno da su bili pijani.

 

 

 

(glassrpske.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime