spot_img
spot_img

Погинуо дјечак, родитељи притекли да помогну, па их ударило друго возило

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Четрнаестогодишњи дјечак погинуо је у Бијељини када га је ударило једно, а потом и друго возило, које је притом повриједило и његове родитеље док су му пружали помоћ на путу, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Александра Марић.

Све се догодило у размаку од неколико минута. У првом удесу једно возило је ударило дјечака на путу, а потом се удаљило са лица мјеста и полиција и даље трага за тим возачем.

Док су дјетету покушавали да укажу помоћ, наишло је друго возило и ударило поново дјечака и његове родитеље. Том приликом тешке повреде задобили су и отац Е.Х и мајка А.Б.

Полиција је пронашла другог возача чији су иницијали П.Д, који се удаљио са лица мјеста и он је ухапшен.

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ у Улици Кулина Бана, а полицији је пријављена у 20.45 часова.

Дјечак мртав довезен у болницу, родитељи нису витално угрожени

Дјечак, којег је синоћ прво ударило једно, а потом и друго возило, довезен је мртав у бијељинску Болницу “Свети врачеви”, док су његови родитељи задобили преломе екстремитета, али сада нису витално угрожени, рекао је Срни дежурни хирург Немања Јанковић.

Јанковић је навео да отац дјечака има прелом лијеве ноге, а мајка прелом десне ноге, што полиција квалификује као тешке тјелесне повреде.

Он је додао да они нису имали неких других повреда, мада у оваквим случајевима може доћи и до неких других компликација, али сада нису витално угрожени.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img