wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
"Pale" 4 osobe: Hapšenja u Bijeljini zbog dovođenja u vezu sa Ćukovom kriminalnom grupom - nula49.com
spot_img

“Pale” 4 osobe: Hapšenja u Bijeljini zbog dovođenja u vezu sa Ćukovom kriminalnom grupom

Published:

spot_img

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević izjavio je da pripadnici MUP u okviru akcije u Bijeljini vrše pretrese na više lokacija u vezi sa kriminalnom grupom koja ima dodirne tačke sa grupom Zlatana Ćuka, te da su do sada uhapšene četiri osobe.

Kostrešević je rekao novinarima u Banjaluci da ovu operativnu akciju sprovodi Uprava krim policije MUP zajedno sa nadležnim organima bijeljinske i policije Brčko distrikta, a sve po naredbama Okružnog suda u Bijeljini.

– Uhapšene su trenutno četiri osobe, a više ih je obrađeno i privedeno. Radi se definitivno o bijeljinskoj grupi koja ima dodirne tačke sa grupom Zlatana Ćuka – rekao je Kostrešević.

Prema medijskim informacijama, Zlatan Ćuk je jedan od vođa narko-bande i član kavačkog klana, a njegova grupa iz Bijeljine se bavila međunarodnom trgovinom kokaina.

U ranijoj akciji “Golden”, sprovedenoj prošle godine u Bijeljini i Ugljeviku, uhapšen je dio članova navedene grupe i raspisana je potjernica za Zlatanom Ćukom, koji je već duže vrijeme u bjekstvu.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img