spot_img
spot_img

Oprez! “Ramer” je od danas na području Bijeljine

Published:

spot_img

“Ramer 10” će od 5. do 18. aprila 2017. godine vršiti kontrolu brzine na putevima koji su u operativnoj nadležnosti CJB Bijeljina. Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača.

“Napominjemo da navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obje saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. Uređaj istovremeno detektuje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila”, stoji u saopštenju CJB Bijeljina.

Bitno je napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policajac ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran “Ramer 10” radarom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

 

 

 

(infobijeljina.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img