spot_img

OPREZ: “Ramer 10” od februara ponovo u Bijeljini

Published:

Od 01. februara na području Centra javne bezbjednosti Bijeljina uređaj za mjerenje brzine kretanja “Ramer 10” će ponovo kontrolisati brzinu vozača, potvrđeno je za portal InfoBijeljina.

“Obavještavamo građane da je od 01. do 09. februara i od 14. do 19. februara 2017.godine na putevima koje su u operativnoj nadležnosti Centra javne bezbjednosti Bijeljina radarska kontrola putem sistema Ramer 10. Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača”, stoji u saopštenju CJB Bijeljina.

Napominju da navedeni radarski sistem evidentira brzinu na obje saobraćajne trake, kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima saobraćaja. Uređaj istovremeno detektuje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila.

Bitno je napomenuti da uređaj posjeduje memoriju na koju policajac ne može da utiče, čime se eliminiše mogućnost korupcije.

Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran Ramer 10 radarom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

 

 

(infobijeljina.com)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img