spot_img
spot_img

Филмска потјера код Угљевика: Преврнуо се “ауди” с мигрантима, осморо повријеђено

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На граничном прелазу Бијељина јутрос око 2:40 одвијала се права драма.

Наиме, како сазнаје Аваз, на путној комуникацији Трнова – Угљевик, у мјесту Каћевац, полицијски службеници граничне јединице покушали су да се зауставе “ауди А4” црне боје караван, који се није зауставио и великом брзином наставио кретање према насељеном мјесту Угљевик.

О свему је затим обавијештена и Полицијска станица Угљевик да би наставили потрагу за возилом, а помоћ им је наставила пружати и патрола Јединице граничне полиције Бијељина.

Али, сазнаје се да “ауди” који је превозио кријумчарене мигранте нису могли у полицијској потјерници с два возила зауставити ни у Угљевику. Возач је побјегао према Лопарама, а о томе су обавијештени и Полицијска станица Лопаре и МУП Тузланског кантона.

Тек скоро сат касније, даљњом полицијском потјером код мјеста Бањ Брдо “ауди А4” је изгубило контролу и ударио у потпорни зид те се преврнуо на коловоз. Оштећено је и возило Граничне полиције Бијељина које је ударило у банкину поред пута и оштетило предњи браник и блатобран.

У возили “ауди А4” повријеђено је осморо миграната, а док је возач је истрчао из возила и удаљио се у непознатом правцу. На лицу мјеста у 3:15 упућена је и Хитна помоћ Лопаре, а затим и Хитна помоћ Тузла који су преузели осморо миграната заједно са полицијским службеницима Бијељина.

Мигрантима указана медицинска помоћ у УКЦ Тузла ради утврђивања степена повреда.

Контролом је утврђено да мигранти не посједују исправе, а према изјавама које су дали, рекли су да су из Ирака. О свему је обавијештено Тужилаштво БиХ, које је наредило да се обави комплетан увиђај.

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img