Дубичанка усвојила четворо дјеце: Не бих могла замислити живот без њих - nula49.com
spot_img
spot_img

Дубичанка усвојила четворо дјеце: Не бих могла замислити живот без њих

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Сњежана и Горан Самарџија из Козарске Дубице, након вишегодишњих проблема са стерилитетом доживјели су много разочарења. Када су помислили да њихов живот неће имати смисла, одлучили су се на усвајање дјеце. Сада их имају четворо.

“У разговору у ауту мој супруг каже: Шта ћемо даље? Кад немамо рјешење за потомство, ја гледам њега и кажем: па не знам шта мислиш шта даље, хоћемо ли се растајати или остати заједно? Ја га погледам, а Боже није то разлог да се растанемо, има рјешење , рјешење увијек постоји – одлучили смо да усвојимо дијете”, прича поносна мајка Сњежана за портал дневницк.цом.

Кућу Самарџија прво је испунио смијех тада мале Горане, а недуго за њом дошло је још троје дјеце.

“Кад ми је социјална радница рекла на телефон да је Никола дијете са посебним потребама, ја јој кажем добро, а да ли он самостално хода, каже да, да ли може да се храни, може, па добро. Они су рекли на седам дана да он буде код нас и ми Боже тих седам дана се навршава сад ће нам отићи Никола. Ми сви једно по једно излазимо па плачемо, ето долази вријеме сад Никола мора ићи, међутим његова мајка је преминула у болници у Приједору, да би они нас питали да ли смо ми за то да он остане код нас? – ма како да не , ми смо се бојали да ће он да оде”, каже Сњежана.

Ова храбра мајка прича да су јој дјеца све и да тешко подноси кад је раздвојена од њих.

“Не бих могла замислити живот без њих , никако сад, не треба ми живот без њих уопште”, каже Сњежана.

Међусобна љубав срушила је све препреке које је имала ова породица. Сњежана је у дубини душе знала да је породица најважнија и да без дјеце она у правом смислу ријечи никада не би била потпуна.

Свима који нису у могућности да постану биолошки родитељи савјетује да усвоје дијете јер је то каже нешто најљепше у животу, остварити се као родитељ.

 

 

 

 

(dnevnick.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img