spot_img
spot_img

Детаљи несреће у Бијељини: Тијело радника пронађено у силосу, послато на обдукцију

spot_img
spot_img

Радник предузећа “Млин Павловић” С.П. пронађен је мртав у силосу за жито који се налази у оквиру погона у коме се налази и млин, потврђено је “Гласу Српске”.

Он је пронађен након вишечасовне потраге, а како сазнајемо, морао је да буде испражњен цијели силос како би се извукло његово тијело.

– Он је радио у кругу погона гдје се налази и тај силос у коме је нађен. Истражује се да ли је ту упао случајно или се нешто друго десило. Истражују се све опције како би се расвијетлио овај случај – рекао је извор близак истрази.

Из Полицијске управе Бијељина саопштено је да је беживотно тијело С.П. пронађено у 28. септембра око 21 час у силосу млина у којем је био запослен.

– Полицијској станици Бијељина 27.септембра око 18 часова од стране радника млина у Црњелову на подручју Бијељине, пријављено је да је С.П. нестао из круга фирме. По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су изашли на лице мјеста и обавили разговор са радницима фирме који су изјавили да лице С.П. нису видјели од 14 часова, као и да је на радном мјесту остао његов мобилни телефон, док се на паркинг простору фирме налазило његово путничко возило – стоји у саопштењу.

Додаје се да су полицијски службеници у циљу проналаска лица претражили ужу и ширу територију око фирме.

– Наредног дана, 28. септембра приликом пражњења силоса пронађено је беживотно тијело несталог лица. Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина обавили су увиђај на лицу мјеста. Беживотно тијело превезено је на Одјељење патологије. Надлежни тужилац наложио је обдукцију тијела у циљу утврђивања свих потребних чињеница и околности. Рад по наведеном је у току – рекли су у ПУ Бијељина не наводећи детаље.

 

 

(glassrpske.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img