spot_img
spot_img

Детаљи крвавог пира у Петрову: Комшију убио с леђа, испалио рафал у њега

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Радислава Недића (64) комшија Радомир Радовановић (52) испалио је рафал са леђа из аутоматске пушке и нанио му шест простријелних рана у грудном кошу, једну у предјелу главе и лијеве руке и том приликом убијени Недић је задобио и окрзнуће прста лијеве руке.

Потврђено је за “Независне новине” након обдукције тијела Недића којег је јуче у селу Какмуж код Петрова убио комшија Радовановић који је у овом крвавом пиру ранио Дражена Дујковића (43). Радовановић је потом отишао у своје двориште гдје се убио пуцајући себи у главу.

Рањени Дујковић је како сазнајемо стабилно, а задобио је повреду рамена и руке.

Мотив овог крвавог злочина је како сазнајемо сукоб са комшијама у вези са локалним путем који је наводно прелазио преко његове земље. Како су рекли извори “Независних новина” нападач је дошао до Дујковића са којим је имао несугласице.

“Према досадашњим информацијама убијени Недић вјероватно и није био мета нападача, али се ту нашао када је Радовановић отворио ватру те га је убио”, рекли су наши извори.

Како сазнајемо, иако, рањен Дујковић је од нападача успио побјећи и сакрио се у једну кућу.

Овај злочин је шокирао мјештане који у невјерици препричајаву да овако нешто није запамћено.

“Рањени човјек је крварио и запомагао. Било је као у филму. У селу је завладала паника, људи су се истраумирали. Сва срећа да се сакрио код комшија да сачува живу главу. Мјештани су касније морали мјерити крвни притисак јер им је био лоше, били су престрашени”, рекли су извори “Независних новина”.

Наводно је на мјесту пуцњаве било још мјештана који су на срећу избјегли још већу трагедију, а нападач је отишао кући и починио самоубиство.

Полицији је у недјељу око 11.30 часова пријављено да се у Какмуж код Петрова десило убиство, рањавање, те самоубиство.

Из Полицијске управе Добој су саопштили да су одмах по пријави поступили полицијски службеници који су потврдили наводе пријаве, те утврдили да је убијен Н.Р., а рањен Д.Д., обојица из Петрова.

“Утврђено је да је извршилац Р.Р. које је након тога извршило самоубиство. Полицијски службеници су поред тијела Р.Р. пронашли аутоматску пушку. Полиција је обавила увиђај, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој”, наводе из полиције.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img