spot_img
spot_img

Delegacija SDS-a u Kravici pred zasjedanje UN: Međunarodno pravo zaboravlja srpske žrtve

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Delegacija Srpske demokratske stranke (članovi Predsjedništva SDS, grado/načelnici, narodni poslanici i lokalna rukovodstva OO SDS iz Podrinja) koju je predvodio predsjednik Milan Miličević položili su danas vijence na spomen-krstu u Kravici (opština Bratunac) i time odali počast za 3.267 poginulih srpskih civila i boraca Vojske Republike Srpske iz Srednjeg Podrinja i Birča tokom poslednjeg odbrambeno- otadžbinskog rata.

“Srpska demokratska stranka je uvijek bila i biće na strani srpskog naroda! Na tim postulatima je nastala, opstala i nastaviće da postoji. Danas sa ovog mjesta dižemo glas za sve srpske žrtve koje međunarodno pravo zaboravlja. Tražimo pravdu i pozivamo na politiku koja neće ugrožavati i ponižavati nikoga, ali će na prvo mjesto uvijek stavljati srpski narod. Poštujemo i uvažavamo sve žrtve, ali nećemo dozvoliti da se naše zaborave!”, poručio je Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke iz Kravice.

Istovremeno, kaže on, naglašavamo da ćemo podržati odluke u Narodnoj skupštini RS koje za cilj imaju zaštitu interesa našeg naroda jer je to mjesto na kojem se pokazuje iskrena borba i donose odluke.

“Ne pristajemo i nećemo pozivati srpsku djecu da izlaze na ulice. Posebno to nećemo raditi kada smo prevareni i obmanuti na sličan način nebrojeno puta od strane istog režisera! Ničiji privatni interesi se ne smiju izjednačavati i postovijećivati sa Republikom Srpskom. SDS je nastao kao volja naroda sa kojim je zajedno stvorio Republiku Srpsku i ne dozvoljavamo da nam bilo ko stavlja druge etikete”, zaključio je Miličević.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img