spot_img
spot_img

Davidovićeveva razgovarala sa odbojkašima brčanske ”Mladosti”

spot_img
spot_img

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović čestitala je predstavnicima Odbojkaškog kluba “Mladost” iz Brčkog osvajanje Kupa BiH, za šta će ih resorno ministarstvo nagraditi sa 5.000 KM.

Davidovićeva je navela da je novčana pomoć simbolična, ali da predstavlja mali znak pažnje i podstrek da sportisti nastave da ostvaruju dobre rezultate.

“Ministarstvo cijeni vrhunske uspjehe naših sportista. Odbojkaši `Mladosti` su već četiri godine uzastopno osvajači Kupa BiH i višestruki šampioni BiH”, rekla je Davidovićeva novinarima.

Ona je nakon sastanka u Banjaluci sa predstavnicima Odbojkaškog kluba “Mladost” istakla značaj ovih rezultata jer promovišu sport među mladima.

“Ovaj klub ima i mlađe uzrasne kategorije koje se takmiče i postižu vrhunske rezultate. Bitno je da se što više djece okupi i da se bave sportom”, navela je Davidovićeva.

Prema njenim riječima, resorno ministarstvo je juče retroaktivno uplatilo sportske stipendije za prošlu godinu.

Predsjednik Odbojkaškog kluba “Mladost” Jovica Savić rekao je da podrška resornog ministarstva i Vlade Republike Srpske mnogo znači ovom klubu i da predstavlja podstrek za osvajanje još boljih rezultata.

“Nadam se da ćemo u budućnosti opravdati ovo što smo danas obećali, a to je da ćemo se boriti što bolje možemo u nastavku takmičenja”, rekao je Savić.

Kapiten Odbojkaškog kluba “Mladost” Saša Zimonjić zahvalio je Davidovićevoj za prijem i podršku koja će mnogo značiti u daljem funkcionisanju kluba.

 

 

(SRNA)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img