spot_img
spot_img

Ћорић: Имамо конкретне пројекте за развој

spot_img
spot_img
spot_img

Власт, предвођена СНСД-ом, има конкретне пројекте развоја Семберије и Републике Српске за наредне четири године, поручио је кандидат СНСД-а из Изборне јединице два за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Недељко Ћорић.

Ћорић је на трибини СНСД-а у Дому културе у Амајлијама, код Бијељине, нагласио да кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик одлично разумије политичке процесе и моменат у политици, зна одреаговати и поставити се према свима који имају и добре и лоше намјере према Српској.

Он је истакао да је када се све то узме у обзир једноставно објаснити зашто гласати за Додика, а не за кандидата ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелену Тривић.

“Ако је политика иза које стоји /кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ/ Мирко Шаровић, нешто што се нуди као нова алтернатива Републици Српској, убијеђен сам да то грађани неће тако препознати и прихватити, јер су видјели посљедице такве старе и пропале политике. Зато сам убијеђен да ће дати глас кандидату СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић”, рекао је Ћорић.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img