Ćorić: Imamo konkretne projekte za razvoj

Vlast, predvođena SNSD-om, ima konkretne projekte razvoja Semberije i Republike Srpske za naredne četiri godine, poručio je kandidat SNSD-a iz Izborne jedinice dva za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nedeljko Ćorić.

Ćorić je na tribini SNSD-a u Domu kulture u Amajlijama, kod Bijeljine, naglasio da kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik odlično razumije političke procese i momenat u politici, zna odreagovati i postaviti se prema svima koji imaju i dobre i loše namjere prema Srpskoj.

- Reklama -

On je istakao da je kada se sve to uzme u obzir jednostavno objasniti zašto glasati za Dodika, a ne za kandidata PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelenu Trivić.

“Ako je politika iza koje stoji /kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH/ Mirko Šarović, nešto što se nudi kao nova alternativa Republici Srpskoj, ubijeđen sam da to građani neće tako prepoznati i prihvatiti, jer su vidjeli posljedice takve stare i propale politike. Zato sam ubijeđen da će dati glas kandidatu SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željki Cvijanović”, rekao je Ćorić.

 

 

 

(srna)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime