spot_img
spot_img

Брчко: Полицајки за крађу јакне 6 мјесеци затвора

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ доказало је оптужбе за крађу против полицијске службенице МУП-а Тузланског кантона А.Б. (33) услед чега је пред правосуђем Дистрикта осуђена на казну затвора у трајању од шест мјесеци.

Њу је на ову казну неправоснажно осудио Основни суд Дистрикта пошто је закључио да су доказани наводи из оптужнице, коју је почетком године пред овим судом против ње подигло Тужилаштво Дистрикта.

Тужилаштво Брчко дистрикта оптужило је А.Б. да је 2. децембра прошле године на пијаци Аризона у мјесту Поребрице с циљем прибављања противправне имовинске користи из једног продајног објекта одузела за себе одјевни артикал вриједан 1.200 КМ. Она је, наводи се у оптужници, из једног бутика са изложбене лутке скинула и одузела за себе бунду наведене вриједности, за коју је оштетила власника О.Х.

Оптужница против полицијске службенице кантоналног Министарства унутрашњих послова, запослене у једној полицијској станици у Тузли, првобитно је потврђена пред Основним судом Дистрикта, а у даљем току кривичног поступка оптужни наводи у потпуности су доказани, те је А.Б. осуђена на затворску казну.

Ради се о неправоснажној пресуди на коју је могуће изјавити жалбу, наводи се у саопштењу.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img