spot_img
spot_img

Brčanske “Princeze” u posjeti Vladi RS

spot_img
spot_img

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović čestitala je predstavnicima Ženskog odbojkaškog kluba “Bimal Jedinstvo” iz Brčkog osvajanje Kupa BiH, za šta će ih resorno ministarstvo nagraditi sa 5.000 KM.

Davidovićeva je istakla da je novčana pomoć simbolična, ali da će Ministarstvo nastaviti da prati i finansijski pomaže dobre rezultate ovog kluba.

“U posljednjih devet godina ove odbojkašice su osam puta osvajale Kup BiH, što je izuzetan uspjeh”, ocijenila je Davidovićeva.

On je nakon sastanka sa predstavnicima kluba “Bimal Jedinstvo” u Banjaluci istakla značaj ovih rezultata, jer promovišu sport među mlađim generacijama djevojčica.

“Veoma mi je važno da se djevojčice što više okreću sportu i da izrastaju u psihički i fizički zdrave osobe, koje shvataju da se utakmica može i izgubiti, ali se daljim radom i trudom može postići dobar rezultat i pobijediti”, navela je Davidovićeva.

Kapiten Ženskog odbojkaškog kluba “Bimal Jedinstvo” Sandra Mitrović rekla je da njoj i njenim koleginicama u klubu mnogo znači moralna i finansijska podrška resornog ministarstva kako bi nastavile da ostvaruju dobre rezultate.

“Poslije Kupa BiH i Kupa Republike Srpske cilj nam je da osvojimo i šampionsku titulu u BiH”, rekla je Mitrovićeva.

 

 

 

(SRNA)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img