spot_img
spot_img

Бивши припадник ОС БиХ спасио мушкарца од утапања у Игалу па преминуо

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Држављанин Босне и Херцеговине Сенаид Ишерић из Илијаша, преминуо је у недјељу, 26. августа у херојском чину спашавању младића од утапања у мору. Трагедија се догодила у црногорском Игалу у послијеподневним сатима.

Ишерић је бивши војник Оружаних снага БиХ и био је секретар Удружења антифашиста и бораца НОР-а Илијаш. О њему су сви имали само ријечи хвале.

“Остали смо без великог човјека и пријатеља, без великог друга и борца. Драги наш друже, драги пријатељу, ни једна ријеч у овом моменту не може да опише тугу нити пренесе осјећања која се у овом моменту испреплићу, од љутње што се то десило тако до бескрајне туге јер смо те изгубили. Хвала ти за сав твој рад, за сво твоје бескрајно залагање, за твоју несебичност и твоју пожртвованост! Хвала ти за сваку твоју помоћ, за сваку лијепу и топлу ријеч, за напредак нашег удружења! Управни одбор удружења породици Ишерић изражава дубоко искрено саучешће поводом смрти нашег пријатеља”, саопштено је из Удружења антифашиста ибораца НОР-а Илијаш.

Како пише портал “Klix.ba”, Ишерић је видио мушкарца како се гуши у мору и није оклијевао ни мало, те је одмах прискочио у помоћ. Спасио га је, али је он нажалост преминуо. Детаљи нису познати.

Иза Ишерића су остали супруга и двојица синова. Датум сахране ће бити објављен накнадно.

 

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img