spot_img
spot_img

Бијељина: Полицајац спасио мушкарца који је покушао да изврши самоубиство

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Крим-полицајац из Бијељине Ведран Петровић спасио је данас мушкарца који је покушао самоубиство утапањем на шљункари код асфалтне базе у граду.

Петровић је рекао Срни да му је у 13:45 часова, док је пецао, пришао тридесетогодишњак и затражио цигарету, а потом се удаљио пет метара и бацио у језеро.

“Пливао је по средини језера. Викао сам му, шта радиш, царе, хладно је, а он каже да хоће да се убије и почео да тоне”, наводи Петровић.

Овај полицајац, који није био на дужности, без размишљања је скочио у језеро, отпливао до средине и извукао младића без свијести до обале гдје му је пружио прву помоћ.

Према ријечима Петровића, мушкарца којег је спасио од самоубиства утапањем потом је преузела Хитна помоћ и послат је на психијатрију.

“Полицајац сам 20 година и до сада нисам био у сличним ситуацијама. Осјећај је ружан, узнемиравајући, да ми се човјек, замало, удави пред очима”, каже он.

Ведран Петровић има 38 година, ожењен је и отац кћеркице, а ради као крим- полицајац у Полицијској станици Бијељина један.

 

 

 

 

(SRNA)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img