spot_img
spot_img

Бањалучанин осумњичен за превару и утају: Замолио телефон за позив, па себи допунио рачун са 100 КМ

spot_img
spot_img
spot_img

Полицијској станици у Лакташима пријављен случај преваре.

Бањалучка полиција идентификовала је и извршила криминалистичку обраду над Бањалучанином П.И. због основа сумње да је починио кривична дјела превара и утаја.

Из Полицијске управе је саопштено да су полицијски службеници дошли до сазнања да се П.И. може довести у везу са извршењем кривичног дјела превара које је Полицијској станици Лакташи пријављено 9. октобра.

“Оштећено лице пријавило је да је га је њему непознато мушко лице преварило тако што га је замолило да обави телефонски позив са његовог телефона, што је оштећени и дозволио, те да је том приликом наведено лице путем апликације телефонског оператера десет пута извршило допуну рачуна на свој телефонски број, чиме је оштећеном причинило материјалну штету од 100 КМ”, наводи се у саопштењу.

Како се наводи у саопштењу лице П.И. се сумњичи и да је починило кривично дјело утаја, које је 2. октобра пријављено Полицијској станици Поткозарје.

Из Полицијске управе Бањалука наводе да је оштећено лице пријавило да је 23. јула изнајмило машину за сабијања тла (вибро жаба) њему непознатом мушком лицу, а које му је до момента пријаве није вратило.

О свему наведеном је, како се додаје у саопштењу, обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

 

 

(mondo.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img