spot_img
spot_img

НПС у проблему: Након одбора у Брчком, иступио и одбор Доњи Жабар

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Након што је руководство и чланство Општинског одбора Народне партије Српске (НПС) из Брчког напустило ову странку, данас је то урадио и предсједник ОО НПС Доњи Жабар и комплетан одбор у Доњем Жабару, сазнаје портал Дешавања у Бијељини.

Заједно са одбором из Лопара, који је још раније распуштен, и ОО Брчко, ОО Доњи Жабар је укупно трећи на Изборној јединици 6 (бијељинској регији) који је иступио из ове странке.

Предсједник ОО НПС-а Доњи Жабар Јоцо Пантелић рекао је за Дешавања у Бијељини да су разлози његове неопозиве оставке неслагање са начином рада предсједника странке Дарка Бањца и именовање за носиоца кандидатске листе на бијељинској регији.

-Такав потез ће значајно угрозити резултат Народне партије Српске на наредним изборима-указао је Пантелић.

Он даље тврди да је руководство НПС-а оваквом одлуком приоритет дало кандидатима недовољног страначког капацитета и потенцијала.

-То је познато бројним члановима и грађанима на бијељинској регији, науштрб квалитетних и стручних кадрова. Стога, не желим да будем дио странке, чије руководство проводи штетне одлуке у интересу појединаца и угрожава резултат НПС-а-закључио је Пантелић.

Пантелић је упутио пуну подршку Ђорђу Поповићу, једном од оснивача НПС-а, који је јуче иступио из ове странке.

 

 

 

(desavanjaubijeljini.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img