spot_img
spot_img

Брчко: Свим учесницима у саобраћају позив на опрез због мотоциклиста

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Од почетка ове године забиљежено је шест саобраћајних незгода у којима су учествовали возачи на мотоциклима.

У тим несрећама једно лице је смртно страдало док је троје лица задобило тешке тјелесне повреде, саопштено је из полиције Брчко дистрикта.

Мотоциклисти као равноправни учесници у саобраћају, често, нису радо виђени на нашим путевима и све возаче четвороточкаша самом својом појавом позивају на опрез.

Возачи на мотоциклима доласком љепшег времена користе сваки тренутак да своје двоточкаше, након зимске паузе, извезу на пут и покажу своје возачко умјеће.

Често се дешава да усљед неопрезне вожње, неприлагођене брзине или неопрезности других учесника у саобраћају дође и до нежељених несрећа.

Портпарол полиције Брчко дистрикта упутила је апел свим учесницима у саобраћају да буду опрезни током вожње и да се придржавају саобраћајних прописа због сигурности свих учесника.

Апелу брчанске полиције придружио се и предсједник Мото клуба „Силвер вингс“ из Брчког, Славиша Летић који је истакао да је љетња сезона jaко битна за мотористе и позвао своје колеге на опрез.

Летић је позвао све мотористе да обрате пажњу на саобраћајне прописе и да приликом вожње користе заштитну опрему како не би дошло до нежељених посљедица.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img